WeEntertain ApS er professionel leverandør af livemusik. Vi ser det som vores vores vigtigste opgave og primære formål, at vores kunder har en rigtig god oplevelse, og vi mener at musikken er den vigtigste del af festen – det alle husker bedst. Derfor fokuserer WeEntertain på at levere de bedste løsninger til de arrangementer, der vægter kvaliteten af underholdningen højt. Hvad enten det drejer sig om musik til firmafesten, brylluppet eller en hvilken som helst anden fest så har WeEntertain løsningen til netop dit arrangement.

Vi arbejder ud fra en filosofi om kun at have meget få, men yderst professionelle produkter, som vi i samarbejde med musikerne er med til at udvikle helt fra bunden. På den måde ved vi, at vores koncepter er heltstøbte, professionelle og gennemarbejdede.

WeEntertain leverer store shows med en række af de største danske solister, såsom Sanne Salomonsen, Peter AG, Lis Sørensen, OutLandish, Rasmus Seebach, Anna David, Zididada m.fl. Foruden vores velkendte solister har vi også et stort udbud af livebands, coverbands og festbands.
Vi brænder for at give vores kunder en uforglemmelig musikalsk oplevelse, og vi er med i planlægningen fra start til slut, for at sikre den bedst mulige afvikling af musikken.
Vi har et overskueligt udvalg af kvalitetsbands og musikalske indslag, som eksklusivt kan engageres gennem WeEntertain.
Et samarbejde med WeEntertain giver altså kunden et godt og unikt produkt, professionel håndtering, og en fest der vil blive husket af alle.

Når vi udarbejder løsninger til vores kunder, tager vi udgangspunkt i vores mange års
erfaring og faglighed inden for området. Vi tager højde for arrangementets behov og størrelse, og leverer den samlede produktion af lyd, lys og musik. Herudover har vi mulighed for, efter behov, at trække på gode samarbejdspartnere og underleverandører.
Hos WeEntertain går vi op i god kundekontakt og professionel afvikling, herunder driftsikre tidsplaner, velklædte musikere og underholdende liveshows.

Olau Finnemann Scheel

Partner

Olau er uddannet musiker fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, og har læst på Copenhagen Business School (CBS). Har fungeret som professionel sanger og guitarist gennem de seneste 10 år. Olau har spillet backing for store danske solister, såsom Outlandish, Peter AG og Rasmus Seebach, og har bl.a. været korsanger i DMGP.

Peder Bæk

Projektleder

Peder er uddannet solist fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har arbejdet som professionel guitarist og sanger i de sidste 10 år, blandt andet med kunstnere som Peter AG, Tøsedrengene, MC Clemens, Rugsted & Kreutzfeld, Søs Fenger m.fl.

Carl Weitling

Projektansat

Dorthe Poulsen

Bogholder

Alle musikere tilknyttet WeEntertain er professionelle, der lever af at spille musik. For at levere et godt show, skal man ikke bare være en dygtig musiker, men også kunne performe, være udadvendt og skabe en fest. Musikerne hos WeEntertain har mange års erfaring, og ved hvad der skal til, for at skabe vellyd, høj stemning og gode minder.

Hos WeEntertain er I i trygge hænder gennem hele processen. Vi udarbejder altid udførlige kontrakter, så alle parter er informeret og derved sikret et godt forløb.
Alle musikere, lyd- og lysteknikere er både ansvars- og arbejdsskadeforsikret gennem WeEntertain.
Kontakt os for nærmere information, så vi kan udarbejde den bedst mulige løsning for jeres arrangement.